12 Eylül 2013 Perşembe

Çanakkale 07.08.2013 / Çarşamba


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La Jolla Babes 07.08.2013 sabah saat 8:30 da Çanakkale Limanı'na bağlandı. Bence bebelerle müthiş başarılı bir zamanlama ile bu mesafe kat edildi. Her ne kadar 12 aya kadar sallantıdan bir şey anlamıyor dense de bence ikisi de dalgadan biraz etkilendiler özellikle Derin.

Teknede zor olan konuların başında daha yürümeye başlamamış ancak emekleme ve sıralamanın keyfine varmış olan kızlarımız için hareket alanının kısıtlı olması geliyor. Yaralanmamaları ve diğer risklere karşı onları sürekli kucakta ya da mama sandalyelerinde oturur vaziyette tutma çabası ayrı bir tez konusu olur.

Marmara kısmının zor olacağını hatta belki daha bile zor olacağını tahmin ettiğimizden çok sıkıntı duymadık. Neyse ki Çanakkale'ye vasıl olduk. Çanakkale babanın doğduğu şehir.  Teyzesi ve dayısı aileleriyle birlikte halen burada oturuyor. Teyze ve Dayı kızlarla ilk defa tanışacak... Onları ziyaret etmek Derin ve Deniz için de karaya ayak basma vesilesi oldu.

İlk olarak teyzemizin evine gittik ve kızlar nefis bir mercimek çorbası içtiler. Daha çorba içerken ayakta uyumaya başlayan Derin ve Deniz yorgunluktan 2 saat deliksiz uyku çektiler.

 
 
Sonrasında çamaşırlarımız yıkandı ve vardelalara aslıdı. Akşam üstü Bozcaada'ya doğru hareket etmek üzere limana geri döndük ancak rüzgar oldukça sert olduğundan yolculuğu sabaha bıraktık.

Limana geldiğimizde güzel de bir sürpriz ile karşılaştık. Pendik Marina'daki komşularımızdan Selim abi yanımıza bağlanmış idi.

Akşam da sahildeki Yalova Restaurant'ta güzel bir balık ziyafeti ile günü nihayetlendirmiş olduk.



Peki ya ikizler ?

Tabii onlar da bizimle beraber mezgit yediler. Mama sandalyelerimiz ve kangurularımız ile tam teşkilatlı olarak gittiğimiz restaurantta 22:00 gibi Deniz anneannesinin kucağında kangurunun içinde uyku dalsa da Derin tabii ki uyumadı. :)

İmdadımıza Asım'ın nişanlısı Maya yetişti. Maya bebeklerle çok iyi anlaştı. Ben de bu sayede balığımı yedim. Tşkler Maya... :)

Yemek sonrası yine teyzemiz ve diğer akrabalarla birlikte çay keyfi yaptıktan sonra sabah yola çıkmak üzere teknenin yolunu tuttuk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder